Anders Persson Kranteknik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Anders Persson Kranteknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Anders Persson Kranteknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anders Persson Kranteknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Anders Persson Kranteknik Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-10-03. Men sedan 1988-01-01 så har Anders Persson Kranteknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ludvigsbergsv. 12, 818 31, Valbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Persson Kranteknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-133120.

Sandviken arbetar för att bolag som Anders Persson Kranteknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anders Persson Kranteknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall idka försäljning av materialhanteringsutrustning, transmissionsutrustning samt bedriva konsultation inom maskinteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anders Persson Kranteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Rajala, Ari Tapani Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Persson Kranteknik Aktiebolag och det är följande personer, Hallberg, Björn Stefan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Karl Erik Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Komulainen, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rajala, Ari Tapani som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Anders Persson Kranteknik Aktiebolag är 556333-2864.