Brolund Maskin Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Brolund Maskin Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I Brolund Maskin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brolund, Sven Lars Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brolund, Lars Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolund, Olov Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brolund Maskin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Brolund Maskin Aktiebolag på telefon 026-270482.

Bolaget skall bedriva försäljning av verkstadsmaskiner och verktyg ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brolund Maskin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Brolund Maskin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Brolund Maskin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Brolund Maskin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brolund Maskin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Brolund Maskin Aktiebolag har 556335-3753 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.