H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag ska trivas.

H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att arbeta med ekonomisk- och juridisk konsultverksamhet, bokföring, revision, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-274950.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hultgren, Birgitta Barbro Margareta -Hultgren, Jan Robert Joakim.

De som är på något sätt har med H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag är Hultgren, Jan Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultgren, Birgitta Barbro Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hultgren, Jan Robert Joakim som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

H C Ekonomi-Konsult Aktiebolag har 556338-5425 som sitt organisationsnummer.