Aktiebolaget Odental Laboratoriet

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Aktiebolaget Odental Laboratoriet är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Odental Laboratoriet är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Odental Laboratoriet är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Odental Laboratoriet är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-16. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Odental Laboratoriet ska trivas.

Aktiebolaget Odental Laboratoriet är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva dentallaboratorium och värdepappersförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Odental Laboratoriet inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Odental Laboratoriet Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Odental Laboratoriet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-274875.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Odental Laboratoriet är Larsson, Rolf Ivar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Monica Maria som är född 1951 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Odental Laboratoriet har 556339-8816 som sitt organisationsnummer.