Sandvikens Hälsokost Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sandvikens Hälsokost Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Sandvikens Hälsokost Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandvikens Hälsokost Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sandvikens Hälsokost Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sandvikens Hälsokost Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sandvikens Hälsokost Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmang. 10, 811 39, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-215112.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sandvikens Hälsokost Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sandvikens Hälsokost Aktiebolag har idag 556341-2716 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sandvikens Hälsokost Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med hälsokostvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sandvikens Hälsokost Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gille, Lena Maria som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gille, Karin Marianne som är född 1933 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .