Rent o Snyggt i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556342-3200 är organisationsnummer för företaget Rent o Snyggt i Sandviken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rent o Snyggt i Sandviken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Rent o Snyggt i Sandviken Aktiebolag finns i.

Rent o Snyggt i Sandviken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-11-25 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rent o Snyggt i Sandviken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Rent o Snyggt i Sandviken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rent o Snyggt i Sandviken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Rent o Snyggt i Sandviken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-10090 eller genom brev på följande adress:
Österbergbyg. 1, 812 90, Storvik

Bolaget skall utföra städarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rent o Snyggt i Sandviken Aktiebolag och det är Nordlöf, Lilibeth Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlöf, Karin Ingegärd som är född 1933 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,