Momby Husvagnar Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Momby Husvagnar Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Momby Husvagnar Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Momby Husvagnar Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Momby Husvagnar Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-11-25. Men sedan 1991-01-01 så har Momby Husvagnar Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sturestensv. 9, 812 93, Kungsgården. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Momby Husvagnar Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-37685.

Sandviken arbetar för att bolag som Momby Husvagnar Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Momby Husvagnar Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva handel med husvagnar, bilar och tillbehör samt äga fastighet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Momby Husvagnar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Momby Husvagnar Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Erik Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinnunen, Eine Maritta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Momby Husvagnar Aktiebolag är 556343-1575.