Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-17. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag ska trivas.

Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva industrikonsulting främst avseende genomgång av industriugnar för renovering och ombyggnad, försäljning av maskiner, fordon, båtar och fritidsprodukter främst inom stålverksindustrin, uthyrning av datorer och program, handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3380492.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag är Sundberg, Per Olof Timmy som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Jack Olof som är född 1936 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Astrea Försäljning och Ingenjörsteknik Aktiebolag har 556343-2391 som sitt organisationsnummer.