Hedmans Revisionsbyrå Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556348-6165 är organisationsnummer för bolaget Hedmans Revisionsbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hedmans Revisionsbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Hedmans Revisionsbyrå Aktiebolag finns i.

Hedmans Revisionsbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-02-10 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hedmans Revisionsbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Hedmans Revisionsbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hedmans Revisionsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Hedmans Revisionsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0521-63700 eller genom brev på följande adress:
Vassbotteng. 14, 462 38, Vänersborg

Bolaget skall utföra revisionsuppdrag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hedmans Revisionsbyrå Aktiebolag och det är Hedman, Ritva Eva Maria som är född 1953 och har titeln VD, Hedman, Ritva Eva Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Torsten Claes-Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Ulrika Maria Therése som är född 1989 och har titeln Suppleant, Hasselqvist, Stefan Nils Erik som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor