Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Gunhild Mona-Lisa som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, John Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kjell Erik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag på telefon 026-259877.

Bolaget skall bedriva beställningstrafik för godsbefodran, schaktning och planeringsarbeten, maskinuthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas.

Svenssons Åkeri i Sandviken Aktiebolag har 556350-6251 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.