Aktiebolaget Sandvik Steel Investment

Gävleborgs län

Information

Aktiebolaget Sandvik Steel Investment är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Sandvik Steel Investment finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Sandvik Steel Investment som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-01-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 2, 811 34, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Sandvik Steel Investment så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-260000.

Sandviken arbetar för att företag som Aktiebolaget Sandvik Steel Investment ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Sandvik Steel Investment. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall äga och förvalta utländska bolag, vilka har som syfte att tillverka och försälja produkter i specialstål samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Sandvik Steel Investment är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Gossas, Peter -Liljeström, Maria Helena -Öhman, Jan Åke Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Sandvik Steel Investment och det är följande personer, Skoog, Lars Olof som är född 1949 och har titeln Extern VD, Gossas, Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljeström, Maria Helena som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Jan Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Severin, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.Westin, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Sandvik Steel Investment är 556350-7853.