Håll's Bil o Lack Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall utföra bilreparationer, billackering, inköp och föräljning av fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Håll's Bil o Lack Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Håll's Bil o Lack Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1989-04-05 så skapades Håll's Bil o Lack Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Håll's Bil o Lack Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Håll's Bil o Lack Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556355-9201 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Håll's Bil o Lack Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Håll's Bil o Lack Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-37720 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Håll's Bil o Lack Aktiebolag är Håll, Nils Jimmy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Håll, Karin Agneta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.