Elbyrån i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Elbyrån i Sandviken Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Elbyrån i Sandviken Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elbyrån i Sandviken Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Elbyrån i Sandviken Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-04-18. Men sedan 1998-01-01 så har Elbyrån i Sandviken Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stängselv. 61, 811 35, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elbyrån i Sandviken Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sandviken arbetar för att företag som Elbyrån i Sandviken Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elbyrån i Sandviken Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra elinstallationer och reparationer samt försäljning av elmaterial och elkapitalvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elbyrån i Sandviken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elbyrån i Sandviken Aktiebolag och det är följande personer, Hedström, Majken Marianne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hans Allan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Walander, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Revisor, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Walander Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Elbyrån i Sandviken Aktiebolag är 556358-0736.