P P S Engångspallar Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter P P S Engångspallar Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar P P S Engångspallar Aktiebolag i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

P P S Engångspallar Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1989-05-03 så har P P S Engångspallar Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är P P S Engångspallar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med P P S Engångspallar Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industriområdet, 812 41, Gästrike-hammarby. Vi ni istället prata med P P S Engångspallar Aktiebolag så kan ni göra det på 0290-51361.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av emballage produkter av trä, idka detaljhandel med bygnadsmaterial av i branschen förekommande artiklar, ävensom äga och förvalta skogs bruksfastigher för tryggande av råvara samt idka andra därmed för enliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Pettersson, Karl-Erik Sven som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Annelie Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

P P S Engångspallar Aktiebolag har 556359-3085 som sitt organisationsnummer.