Bosses Plåt Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Bosses Plåt Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bosses Plåt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bosses Plåt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bosses Plåt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-07. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bosses Plåt Aktiebolag ska trivas.

Bosses Plåt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri och ventilationsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bosses Plåt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Bosses Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Bosses Plåt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-10079.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bosses Plåt Aktiebolag är Jansson, Bo Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Barbro Maria Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, .

Bosses Plåt Aktiebolag har 556361-7710 som sitt organisationsnummer.