RM Svets & Smide i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556362-4740 är organisationsnummer för bolaget RM Svets & Smide i Sandviken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RM Svets & Smide i Sandviken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som RM Svets & Smide i Sandviken Aktiebolag finns i.

RM Svets & Smide i Sandviken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-07 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RM Svets & Smide i Sandviken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

RM Svets & Smide i Sandviken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RM Svets & Smide i Sandviken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med RM Svets & Smide i Sandviken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-253380 eller genom brev på följande adress:
Mullerv. 19, 811 93, Sandviken

Bolaget skall utföra svets-, smides- och servicearbeten med maskiner och byggnader, samt bedriva taxirörelse och äga fastighet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RM Svets & Smide i Sandviken Aktiebolag och det är Mattila, Reijo Niilo Matias som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedström, Joel Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattila, Marko Matias som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,