Taxi Storvik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Taxi Storvik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Taxi Storvik Aktiebolag i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1989-06-13 så har Taxi Storvik Aktiebolag varit registrerat. Idag är Taxi Storvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Taxi Storvik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Taxi Storvik Aktiebolag så kan ni göra det på 0290-10041.

Bolaget skall bedriva gods- och personbefordran samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall äga och förvalta värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Göransson, Anders Tord som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Lars Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Stig Tore som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Taxi Storvik Aktiebolag har 556363-4038 som sitt organisationsnummer.