A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Näsbyv. 60, 812 90, Storvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-10440.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag har idag 556366-7681 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse samt handel med trävaror, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I A. Wallqvist Byggmaterial Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallqvist Mohlén, Mona Carina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boije Wallqvist, Ingrid Agneta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mohlén, Nils Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallqvist, Alf Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.