Sandvikens Industriteknik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Sandvikens Industriteknik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Sandvikens Industriteknik Aktiebolag i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sandvikens Industriteknik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1989-09-05 så har Sandvikens Industriteknik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Sandvikens Industriteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Sandvikens Industriteknik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Dunderbacken 3, 811 93, Sandviken. Vi ni istället prata med Sandvikens Industriteknik Aktiebolag så kan ni göra det på 026-271912.

Bolaget skall bedriva industrirenoveringar, inköp och försäljning av industriförnödenheter, handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Holmström, Alf Sten-Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Emil Sten-Åke som är född 1977 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sandvikens Industriteknik Aktiebolag har 556369-3158 som sitt organisationsnummer.