Eklunds Bil & Plåt i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556369-3349 är organisationsnummer för bolaget Eklunds Bil & Plåt i Sandviken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eklunds Bil & Plåt i Sandviken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Eklunds Bil & Plåt i Sandviken Aktiebolag finns i.

Eklunds Bil & Plåt i Sandviken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-08-28 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eklunds Bil & Plåt i Sandviken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Eklunds Bil & Plåt i Sandviken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eklunds Bil & Plåt i Sandviken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Eklunds Bil & Plåt i Sandviken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-216329 eller genom brev på följande adress:
Jan-Olsv. 11, 811 91, Sandviken

Bolaget skall reparera och lackera bilar samt äga fastighet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eklunds Bil & Plåt i Sandviken Aktiebolag och det är Eklund, Per Sture som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, John Anders som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,