Morgans Frakt Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Morgans Frakt Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Morgans Frakt Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Morgans Frakt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Morgans Frakt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Morgans Frakt Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Morgans Frakt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Ämterud Bastubacken, 673 91, Charlottenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0571-23325.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Morgans Frakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Morgans Frakt Aktiebolag har idag 556373-4572 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Morgans Frakt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse med transporter och entreprenadarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I Morgans Frakt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fält, Sören Morgan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fält, Karin Lisbeth Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Backman, Kurt Stefan som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic Fryksdalen AB som är född och har titeln Revisor, .