Sandvikens Rör AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Sandvikens Rör AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Sandvikens Rör AB är ett av dem. Statusen för Sandvikens Rör AB är att Bolaget är aktivt.

Sandvikens Rör AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-25. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sandvikens Rör AB ska trivas.

Sandvikens Rör AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra installationer och reparationer samt bedriva försäljning inom VVS-branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandvikens Rör AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Sandvikens Rör AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Sandvikens Rör AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-219028.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sandvikens Rör AB är Brolin, Bengt Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Elisabeth Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Sandvikens Rör AB har 556374-0918 som sitt organisationsnummer.