WILS Bygg & Trading Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

WILS Bygg & Trading Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I WILS Bygg & Trading Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderberg, Kjell Wils som är född 1955 och har titeln VD, Söderberg, Kjell Wils som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Wils Fredrik som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med WILS Bygg & Trading Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå WILS Bygg & Trading Aktiebolag på telefon 0290-37722.

Bolaget skall bedriva elarbeten, elreparationer, elservice, försäljning av elektriska artiklar, personlig assistans, bemannings- och personaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är WILS Bygg & Trading Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

WILS Bygg & Trading Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

WILS Bygg & Trading Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och WILS Bygg & Trading Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WILS Bygg & Trading Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

WILS Bygg & Trading Aktiebolag har 556374-1767 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.