Gästrike Lås Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Gästrike Lås Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sandviken. I Gästrike Lås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östlund, Bengt Håkan som är född 1954 och har titeln VD, Östlund, Bengt Håkan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Österling, Johan Eskil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Per-Åke Artur som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Kristina Anna Maria som är född 1956 och har titeln SuppleantRosén, Sven Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Johansson, Gustav Martin som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gästrike Lås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gästrike Lås Aktiebolag på telefon 026-254700.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende installation och försäljning av låsmaterial, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.

Idag är Gästrike Lås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gästrike Lås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gästrike Lås Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gästrike Lås Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gästrike Lås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Östlund, Bengt Håkan -Östlund, Kristina Anna Maria

Gästrike Lås Aktiebolag har 556375-9512 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.