Emsab Energi Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Emsab Energi Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Emsab Energi Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Emsab Energi Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Emsab Energi Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Emsab Energi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vallbyv. 2, 812 30, Storvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-31270.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Emsab Energi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Emsab Energi Aktiebolag har idag 556378-0096 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Pettersson, Bo Helge är den som för stunden ansvarar för Emsab Energi Aktiebolag

Bolaget skall utföra elektrisk mätarservice och övrig energiverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Emsab Energi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Bo Helge som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Bo Mikael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Birgitta Elisabet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .