Hällbacka Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hällbacka Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Hällbacka Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1989-12-18 så skapades Hällbacka Åkeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hällbacka Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hällbacka Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556379-5805 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Hällbacka Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hällbacka Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 010-2531389 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hällbacka Åkeri Aktiebolag är Ceder, Karl Valter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ceder, Eva Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .