EURO LEATHER Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och EURO LEATHER Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och EURO LEATHER Aktiebolag är ett av dem. Statusen för EURO LEATHER Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

EURO LEATHER Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-25. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som EURO LEATHER Aktiebolag ska trivas.

EURO LEATHER Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka försäljning av handskar och andra lädervaror. Konsultverksamhet inom läderbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EURO LEATHER Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är EURO LEATHER Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med EURO LEATHER Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-4246623.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med EURO LEATHER Aktiebolag är Hansson, Gösta Hans Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, de Faire, Iris Monica som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

EURO LEATHER Aktiebolag har 556388-4443 som sitt organisationsnummer.