Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1990-03-13. Men sedan 1990-01-01 så har Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Idrottsv. 15, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-273500.

Sandviken arbetar för att företag som Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag och det är följande personer, Spåls, Ulf Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyman, Sten Kennet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Sven Håkan Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sandvikens Arkitektkontor Aktiebolag är 556388-6489.