Imsak Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Imsak Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Imsak Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Imsak Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Imsak Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Imsak Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Imsak Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mårdv. 15, 433 70, Sävedalen men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-269683.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Imsak Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Imsak Aktiebolag har idag 556390-6147 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Imsak Aktiebolag

Bolaget skall utföra konsulttjänster inom gynekologi, medicin, naturvetenskap, datateknik och undervisning, mark och fastighetsrättsliga områden. Produktutveckling inom sport, fritid och hushållssektorn, utbildning och kompetensutveckling för att bibehålla och stärka kompetens och attraktionsvärde som konsulter och produktutvecklare, tillverkning av prototyper och egenutvecklade produkter, marknadsföring och försäljning av produkter enligt ovan samt kapital- och fastighetsförvaltning.

I Imsak Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strandell, Annika Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strandell, Hans Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandell, Karin Johanna som är född 1985 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva Maria som är född 1954 och har titeln Revisor, Eva Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .