Kenneth Larsson Bil Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Kenneth Larsson Bil Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I Kenneth Larsson Bil Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Bo Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Skoglund, Ann-Chatrine Marga som är född 1958 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kenneth Larsson Bil Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kenneth Larsson Bil Aktiebolag på telefon 026-252560.

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade bilar, utföra service och reparationer av bilar, samt äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kenneth Larsson Bil Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kenneth Larsson Bil Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kenneth Larsson Bil Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kenneth Larsson Bil Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kenneth Larsson Bil Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kenneth Larsson Bil Aktiebolag har 556391-1832 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.