Sätra Snickerifabrik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall idka inrednings- och byggnadssnickerier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sätra Snickerifabrik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Sätra Snickerifabrik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1990-04-18 så skapades Sätra Snickerifabrik Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sätra Snickerifabrik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sätra Snickerifabrik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556394-0062 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Sätra Snickerifabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Sätra Snickerifabrik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-271770 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sätra Snickerifabrik Aktiebolag är Bergkvist, Sven-Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallner, Jan Kenneth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .