Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1990-08-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gävlev. 72 B, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-252120.

Sandviken arbetar för att bolag som Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva tandläkarverksamhet, försäljning av dentalvaror samt förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag och det är följande personer, Östberg, Claes Håkan Robert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Carl Erwin Henrik som är född 1960 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tandläkare Claes Östberg Aktiebolag är 556402-5806.