Svedberg & Lundö Consult AB

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Svedberg & Lundö Consult AB. Det finns flera bolag som liknar Svedberg & Lundö Consult AB i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Svedberg & Lundö Consult AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1990-08-13 så har Svedberg & Lundö Consult AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Svedberg & Lundö Consult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Svedberg & Lundö Consult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hästholmsv. 16, 116 44, Stockholm. Vi ni istället prata med Svedberg & Lundö Consult AB så kan ni göra det på 070-2442526.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom fastighetsområdet såsom tekniska och ekonomiska utredningar, äga och förvalta fastigheter samt bedriva försäljning av byggkomponenter, före- trädesvis fönster. Vidare skall bolaget bedriva försäljning och konsultverksamhet inom IT-området främst inriktat mot program och hårdvara beträffande integration mellan telefoni och data. Vidare utbildningsverksamhet med inriktning mot företags- och personalutveckling inom företag och myndigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundö Svedberg, Eva Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Karl Olov Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Carl Johan Oliver som är född 1941 och har titeln Suppleant, Runsvik, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Runsvik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundö Svedberg, Eva Margareta -Svedberg, Karl Olov Bertil .

Svedberg & Lundö Consult AB har 556403-8528 som sitt organisationsnummer.