Daenger AB

Gävleborgs län

Information

556406-1744 är organisationsnummer för bolaget Daenger AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Daenger AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Daenger AB finns i.

Daenger AB har varit registrerat sedan 1990-09-25 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Daenger AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Daenger AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Daenger AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Daenger AB så kan ni göra det på telefon genom 026-259200 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva verksamhet inom detaljhandeln med försäljning av glas, porslin samt presenartiklar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Daenger AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,