Sandvik Systems Development Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sandvik Systems Development Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I Sandvik Systems Development Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Eva Kristina som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Kördel, Sten Göran som är född 1958 och har titeln VD, Kördel, Sten Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Repond, Daniel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Embretsen, Helge Joakim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Lilja, Emma Margaretha som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantBoström, Per Erik som är född 1959 och har titeln Suppleant, Leijding, Tina Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, KPMG AB som är född och har titeln RevisorPettersson, Dag Mauritz George som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sandvik Systems Development Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sandvik Systems Development Aktiebolag på telefon 026-260000.

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandahålla service inom utveckling av IT-system och därmed jämförliga områden samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sandvik Systems Development Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sandvik Systems Development Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sandvik Systems Development Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Sandvik Systems Development Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandvik Systems Development Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Kördel, Sten Göran -Larsson, Eva Kristina -Repond, Daniel Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Sandvik Systems Development Aktiebolag har 556407-4184 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.