Westring Teknik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Westring Teknik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Westring Teknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Westring Teknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Westring Teknik Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1990-11-13. Men sedan 1991-01-01 så har Westring Teknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fäboduddsv. 4, 810 22, Årsunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Westring Teknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-294170.

Sandviken arbetar för att företag som Westring Teknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Westring Teknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av maskiner och utrustning inom järn och metallindustrin, konsultationer inom järn och metallindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Westring Teknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Tamrell Westring, Britt-Inger -Westring, Sten Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Westring Teknik Aktiebolag och det är följande personer, Westring, Sten Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Tamrell Westring, Britt-Inger som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Westring Teknik Aktiebolag är 556408-6691.