Sven Asplund Gräv Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sven Asplund Gräv Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I Sven Asplund Gräv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Asplund, Sven Gustaf som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Forshem, Anna Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Vestin, Anna Lena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Wennberg, Per Olov som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln RevisorHälsinge Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sven Asplund Gräv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sven Asplund Gräv Aktiebolag på telefon 0270-424417.

Bolaget skall bedriva entreprendaverksamhet inom gräv- och anläggningsbranschen och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också äga och förvalta värdepapper.

Idag är Sven Asplund Gräv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sven Asplund Gräv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sven Asplund Gräv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sven Asplund Gräv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sven Asplund Gräv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sven Asplund Gräv Aktiebolag har 556411-5771 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.