Svensk Elbesiktning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Svensk Elbesiktning Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Svensk Elbesiktning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Svensk Elbesiktning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Svensk Elbesiktning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-20. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svensk Elbesiktning Aktiebolag ska trivas.

Svensk Elbesiktning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva revisionsbesiktning och kontroll av elanläggningar, elprojektering, utbildning i elsäkerhetsfrågor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svensk Elbesiktning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Svensk Elbesiktning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Svensk Elbesiktning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-31350.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Svensk Elbesiktning Aktiebolag är Ekström, Bo Hans Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Britt-Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Svensk Elbesiktning Aktiebolag har 556411-9161 som sitt organisationsnummer.