Leaneco AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva marknadsföring och konsultverksamhet inom miljöteknikutveckling samt handel med produkter inom miljöteknik med bl.a. ett elbåtskoncept. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leaneco AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Leaneco AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1990-12-21 så skapades Leaneco AB och verksamheten är har F-skattsedel Leaneco AB har haft det sedan 1994-01-01.

Leaneco AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556412-6489 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Leaneco AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Leaneco AB så går det att nå dem via telefon på 0290-10450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leaneco AB är Olsson, Dan Agne Patrick som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Anna Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .