Alphard Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva redovisning, ekonomiska konsultationer, styrelseuppdrag samt handel med värdepapper, handel med fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alphard Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Alphard Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1990-12-04 så skapades Alphard Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Alphard Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Alphard Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556413-6504 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Alphard Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Alphard Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-271999 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alphard Aktiebolag är Mickels, Henry Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickels, Britt Yvonne som är född 1969 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .