Wilco TransOil AB

Gävleborgs län

Information

Wilco TransOil AB är ett företag som finns i Sandviken. I Wilco TransOil AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widlöf, Karl Gösta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ogebradt, Bernt Stefan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wilco TransOil AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wilco TransOil AB på telefon 0278-17507.

Bolaget ska bedriva köp och försäljning av eldningsolja och diesel, skrothantering och rivningsarbeteb och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wilco TransOil AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wilco TransOil AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Wilco TransOil AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Wilco TransOil AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wilco TransOil AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Wilco TransOil AB har 556415-5546 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.