L-J Köksservice Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

L-J Köksservice Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I L-J Köksservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Leif Urban som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grawem, Per Ingel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Manfred som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, Lars Håkan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med L-J Köksservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå L-J Köksservice Aktiebolag på telefon 026-214445.

Bolaget skall utföra service inom hushåll och storkök. Mindre elinstallationer. Försäljning av köksutrustningar. Äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är L-J Köksservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

L-J Köksservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

L-J Köksservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och L-J Köksservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L-J Köksservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

L-J Köksservice Aktiebolag har 556419-2242 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.