SinnRik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556424-5594 är organisationsnummer för företaget SinnRik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SinnRik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som SinnRik Aktiebolag finns i.

SinnRik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-04-18 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SinnRik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

SinnRik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SinnRik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med SinnRik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-600720 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsult- och kursverksamhet inom organisations-, personal- och kreativitetsutveckling, journalistisk verksamhet, framställning av konsthantverk, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SinnRik Aktiebolag och det är de Klerk, Andreas Diderikus som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Don Hans Kristian som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,