Gävle-Dala Inkasso Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva krav- och inkassoverksamhet, kreditbevakning, ekonomisk och kameral konsultverksamhet samt handel med fast egendom och värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gävle-Dala Inkasso Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Gävle-Dala Inkasso Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1991-05-14 så skapades Gävle-Dala Inkasso Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Gävle-Dala Inkasso Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556425-5023 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Gävle-Dala Inkasso Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Gävle-Dala Inkasso Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-190040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gävle-Dala Inkasso Aktiebolag är Fjällström, Mats Olov som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kapetanakis, Petros som är född 1957 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .