Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Karl Torbjörn som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Carl Håkan som är född 1969 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag på telefon 026-214400.

Bolaget skall bedriva försäljning av maskiner och utrustning inom sotnings och renhållningsbranschen, äga och förvalta fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings Aktiebolag har 556427-8272 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.