Storviks Bil & Maskin Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Storviks Bil & Maskin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Storviks Bil & Maskin Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Storviks Bil & Maskin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Storviks Bil & Maskin Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1991-11-14. Men sedan 1991-01-01 så har Storviks Bil & Maskin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Majorsg. 45, 812 30, Storvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Storviks Bil & Maskin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-31512.

Sandviken arbetar för att företag som Storviks Bil & Maskin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Storviks Bil & Maskin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall driva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Storviks Bil & Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Storviks Bil & Maskin Aktiebolag och det är följande personer, Vanke, Lars Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Vanke, Eivor Linnéa som är född 1945 och har titeln Suppleant, Englund, Lilly Jenny som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Storviks Bil & Maskin Aktiebolag är 556434-8356.