Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1991-11-06. Men sedan 1991-01-01 så har Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vidav. 2, 810 22, Årsunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-291044.

Sandviken arbetar för att bolag som Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva entraprenadverksamhet och transporter avseende jord- och skogsbruksverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Olof Evald som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Erik Alvar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Asta Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars-Olov som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Årsunda Skogsentreprenad Aktiebolag är 556436-1037.