J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-05. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag ska trivas.

J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra godstransporter med lastbil, försälja mindre fritidsbyggnader samt bedriva handel med fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-214070.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag är Lundberg, Jan Bengt som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Lilie Helena Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

J. Lundbergs Åkeri Aktiebolag har 556438-9491 som sitt organisationsnummer.