Vensotec Systemkemi Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Vensotec Systemkemi Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Vensotec Systemkemi Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Vensotec Systemkemi Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556441-3903.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 026-272445 alternativt besöka eller skicka post till Vensotec Systemkemi Aktiebolag på följande adress Fredriksg. 69, 811 36, Sandviken.

Vensotec Systemkemi Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Vensotec Systemkemi Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sundin Olsson, Eve Viktoria som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och förmedling av kemiska produkter, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.