Åklipp Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Åklipp Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Åklipp Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åklipp Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1992-02-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åklipp Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-71121.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Åklipp Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åklipp Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och damfrisering samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även förvalta värdepapper och fastigheter.

Firmatecknare för Åklipp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åklipp Aktiebolag och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åklipp Aktiebolag är 556441-3937.